Ons Team

Personal coach & Bootcamp instructor

Jouw doelen zijn in goede handen!

Personal coach & Bootcamp instructor

Waar wacht je op?

Personal coach

Enjoy your new lifestyle

Personal coach

Samen op weg naar Succes!

Personal coach

Ben jij er klaar voor?

Iets voor jou?

Iets voor jou?

Kijk snel bij vacatures

Ronald

Ronald

Hardloop Coach

Passie en plezier in hardlopen!

Glenn

Glenn

Hardloop coach

Loop je Fit!

 

43 jaar, gelukkig getrouwd en vader van 2 kinderen

Marcel is een ervaren personal trainer en bootcamp trainer. Zijn trainingen zijn een combinatie van kracht, duurtraining en balanstraining. Plezier, persoonlijke en professionele aandacht staan daarbij centraal. Het is zijn drijfveer om samen met jou je doelen te helpen halen.

Als Gediplomeerd trainer heb ik verschillende opleidingen gevolgd te weten LAPT Personal Training, LAPT Business en Development, LAPT Voeding en Nutrition, Fysiologie & Anatomie, ViPR-, Disc-, Kettlebell- en Functional training.

Ik houd van doelgericht trainen met constante focus op plezier en professionaliteit. Het is fascinerend wat sporten voor je kan betekenen, zowel fysiek als mentaal. Door middel van Training en Mental Coaching kan ik jouw helpen je doelen te bereiken.

Ervaring:
24 jaar ervaring Fitnessbranche / 10 jaar Personal Trainer / 9 jaar eigenaar sportfysiopraktijk / 8 jaar Verzorger Triathlon Vereniging Almere (ATC) / 2 jaar verzorger voetbalvereniging NVC Naarden

Specialisme:
Personal Training / Verantwoord afslanken / Training modellen / Opbouw Spiermassa / Voeding en Nutrition / Functional Training (Kettlebell/ViPR) / Small Group Training / Bootcamp / Herstel Training / Online Coaching

Kwalificaties:
Vitvak A
Vitvak B

Ervaring:
3 jaar Personal Training
2 jaar Bootcamp instructor
12 jaar fitness

Specialisme:
Gewichtsverlies / Spieropbouw / Bootcamp / Circuit training / Small group training

Missie:
If you lack motivation, I will show you

Kwalificaties:
AALO Fitness Trainer 1
AALO Fitness Trainer 2
AALO Fitness Master
AALO Personal Trainer
AALO Kettlebell Trainer

Ervaring:
5 jaar personal trainer
8 jaar fitness instructeur,

Specialisme:
Gewichtsverlies / Spieropbouw / krachttraining / conditie verbetering

Missie:
Klanten hun doelstelling laten behalen door middel van de juiste trainingsmethoden en voedingsadviezen.

Kwalificaties:
Vitvak A
Vitvak B

Ervaring:
2 jaar Personal Training
8 jaar fitness

Specialisme:
Gewichtsverlies / Spieropbouw / krachttraining

Missie:
Samen op weg naar een beter versie van jezelf

Kwalificaties:
AALO fitness level 1
AALO fitness level 2
AALO fitness master
AALO Personal trainer

Ervaring:
2,5 jaar Personal Training
5 jaar Bootcamp instructor
15 jaar fitness

Specialisme:
Afvallen / Spieropbouw / Sport specifiek (explosiviteit, kracht uithoudingsvermogen, behendigheid) / HIIT / Booty building (billen)

Missie:
There’s no limit to your possibilities, let’s discover them together!

 

Wie is Ronald, 55 jaar, communicatie trainer & coach retailteams, vader van 2 dochters en opa van een kleinzoon. 10 jaar een vaste relatie.

Ronald is nu al 10 jaar een lange afstandsloper. Denk hierbij aan afstanden als halve- en hele marathons. In 2006 liep hij zijn eerste halve marathon in Eindhoven en zijn eerste hele marathon liep hij een jaar later in Berlijn. Vele wedstrijden volgden. Met als hoogtepunten: de Kustmarathon in Zeeland, de marathon van Berlijn, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam en Budapest.

Als je weet dat zijn overtuiging tot zijn 43ste was: “hardlopen is niets voor mij” en dan toch deze prestaties heeft geleverd, dan weet hij dat eenieder kan hardlopen op zijn/haar eigen tempo.

De belangrijkste factor is plezier in het hardlopen te krijgen, hebben en houden. Dit is voor iedereen anders en als ervaringsdeskundige kan hij er over meepraten. Ervaring als in een groep trainen, goede professionele begeleiding, achtergrond informatie en uitdagingen aangaan als een leuke wedstrijd, zijn factoren die bepalend zijn voor plezier.

Al doende ervaarde Ronald dat hij meer wilde gaan doen met deze passie. Hij heeft zijn passie vorm- gegeven door in 2010 de running instructor opleiding van EFAA te volgen bij Aart Stigter in Amerongen. Ook de vervolgopleiding als running instructor niveua 2 heeft hij daar in het voorjaar van 2016 met succes afgerond.

Als trainer is hij actief sinds 2010 en begonnen om met Aart Stigter twee Start2Run cursussen te geven. Daarna heeft hij als zelfstandig trainer eigen groepen begeleid vanuit Runnersworld Amersfoort. Sinds 2014 is hij verbonden aan de Stichting Tegenkracht, een stichting die mensen begeleidt na een heftige gebeurtenis in hun leven. Hij begeleidt hierbij mensen die genezen verklaard zijn van kanker met hardlopen.

Kortom, zoek jij een bevlogen begeleider voor je hardloop doelstellingen, dan ben je bij Ronald op het juiste adres.

Glenn, 22 jaar, student Pabo aan het Windesheim Flevoland, hiervoor een afgeronde mbo-opleiding; Sport & Bewegingsleider/ Operationeel Sportmanager, tevens een triatleet.

Al van jongs af aan, ben ik druk bezig met het beoefenen van sporten. Uiteindelijk ben ik blijven steken bij een mooie prachtige sport; Triathlon. Een zware sport die ik al ruim 5 jaar uitvoer op het hoogste niveau van Nederland en Internationaal. Op 16-jarige leeftijd ben ik binnen gestroomd bij het Regionaal Trainingscentrum Almere en daar 3,5 jaar geprobeerd het beste uit mijn sport te halen naast de studie. Hierna ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en aan de slag gegaan met een privé coach en hier weer mooie stappen kunnen zetten.

Tijdens mijn drukke sportleven ben ik ook druk bezig geweest met een sport- en bewegingsopleiding. Hier heb ik veel lesgeven en twee minors weten af te ronden. Inmiddels mag ik mij gediplomeerd sportmasseur, loop- & conditiecoach noemen.

Met mijn enthousiasme motiveert ik jou graag om jouw doelen te behalen. Het gaat tijdens dit proces vooral plezier, ondanks de zware trainingen. Ga jij de uitdaging aan? Ik ga ervoor, jij ook?

 

Gezocht:

Personal trainer / Bootcamp trainer / Hardloop trainer

Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons team in Almere. Ben jij die enthousiaste en sportieve trainer of ken jij iemand wie dit is, stuur dan je cv naar ons!

7 TIPS OM JOUW METABOLISME VERHOGEN

7 TIPS OM JOUW METABOLISME VERHOGEN

  METABOLISME VERHOGEN MET 7 TIPS Het is erg moeilijk voor iemand om zijn/haar lichaamsvet(-percentage) te verlagen en het kan ook erg frustrerend zijn. Uiteindelijk is het resultaat het wel waard. Je kan dan zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt, of dat je...

Lees meer
5 tips voor je 1e hardlooptraining

5 tips voor je 1e hardlooptraining

Start met een hardloopschema. Hiermee zorg je zowel mentaal als fysiek voor lang hardloopplezier. Zorg voor speciale hardloopschoenen. Met verkeerde schoenen riskeer je al snel blessures! Drink een glas water voor het lopen. Vocht tekort heeft grote gevolgen voor je...

Lees meer
Wat kan ik eten als ik wil afvallen?

Wat kan ik eten als ik wil afvallen?

Wat kan ik eten als ik wil afvallen? Als we sommige dieetgoeroes mogen geloven zou je brood, pasta, aardappelen, rijst, melk, eieren en zelfs fruit uit je voeding moeten schrappen. Maar gaat dat niet veel te ver? Moet je dan de hele dag als een konijn op worteltjes...

Lees meer
Het effect van sporten op je hormoonhuishouding

Het effect van sporten op je hormoonhuishouding

Dít is het effect van sporten op je hormoonhuishouding Word je echt gelukkiger door sporten? Gelukkig zijn heeft te maken met een totaalbalans waar sporten een onderdeel van kan zijn. Het is een kwestie van doseren ook. Als je overtraind raakt voel je je zeker niet...

Lees meer
badge app
badge app
badge app
×

Hello!

Klik hieronder om een Chatbericht te sturen (of mail naar info@mbepersonaltraining.nl)

×

Pin It on Pinterest

Share This