Binnen 2-3 dagen verzonden l Veilig online betalen
Is het product niet op voorraad? Levertijd 7-10 dgn

 

 

 

 

 

 

 

 

DNA van MBE sports

Mijn naam is Marcel Beekman en oprichter van MBE sports. Als kind genoot ik werkelijk van elk seizoen, en voelde een sterke connectie met de natuur, welke overduidelijk het overgrote deel van mijn DNA besloeg. Ik was in balans en voelde mij helemaal in mijn element. Het besef dat dit niet vanzelfsprekend was, en wij onze aarde op een snelle manier uitputten, kwam naarmate ik ouder werd. Ontspanning en balans maakten plaats voor onrust en zorgen. Het streven naar een wereld waarin wij onze producten vervaardigen en onze verantwoordelijkheid nemen voor de impact die we hebben op mens en milieu – waar ook ter wereld – neemt elke dag toe.

Met een eigen kledinglijn, waarbij producten op een duurzame en verantwoorde wijze worden geproduceerd en vervaardigd van gerecycled polyester en duurzaam katoen, tracht ik een sterk identiteitsgevoel en saamhorigheid te bereiken, waarmee we samen werken aan een betere wereld.


GENIET VAN ELK SEIZOEN

In plaats van seizoenstrends na te jagen, richten wij ons op het creëren van kleding met stijlvolle, klassieke en duurzame ontwerpen, die niet uit de mode raken en die was na was hun vorm en kleur behouden.

ONS GEHEIM

Het geheim achter de kleding van MBE sports is een hechte samenwerking van partners, die duurzame en gerecyclede materialen van een goede kwaliteit en met functionele details ontwerpen.

Biologisch katoen

DUURZAAM KATOEN - maak het verschil

Wij hebben ervoor gekozen om onze producten in te kopen bij een leverancier die samenwerkt met het Better Cotton Initiative (BCI) om de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. BCI boeren zorgen voor het milieu en implementeren de principes van fatsoenlijk werk. Katoen is qua volume een belangrijke grondstof voor MBE sports, waarbij conventionele katoen is gewijzigd naar duurzamere katoen, welke een positieve impact heeft op mens en milieu.

gerecycled polyester

GERECYCLED POLYESTER - een duurzame keuze

Als onderdeel van een reeks van verschillende duurzame producten is de Seamless-serie (serie naadloze producten), een milieuvriendelijk materiaal afkomstig van gerecycled plastic. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer van deze producten toe te voegen. De reis gaat verder, en elke stap is een stap naar een meer bewust en verantwoorde manier om producten te ontwikkelen.

TAKE

CARE

OF

OUR

PLANET

Pin It on Pinterest

×

Hello!

Klik hieronder om een Chatbericht te sturen (of mail naar info@mbepersonaltraining.nl)

×