Marcel Beekman MBE PT Almere

Marcel Beekman

Bel, mail of App gerust!

Contact


06-43049007

Jouw doel

Natuurlijk willen wij allemaal ‘FIT’ oud worden

Is jouw wens gewichtsverlies, of juist aankomen, revalideren, krachtopbouw of conditieverbetering? Ons team met gekwalificeerde trainers staan voor je klaar om samen met jou een gezonde nieuwe lifestyle te ontwikkelen! Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze professionele coaches.

Hoe ziet jouw trainer eruit?

Een personal trainer / gezondheidscoach is iemand die de kwaliteiten en de kennis heeft om een bewegings en/of voedingsplan op te stellen dat aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoet waarmee jij succesvol je doel(en) haalt. Boek gauw een intake en ervaar waar wij voor staan!

Hoe werkt een intake

Tijdens een intake maak je kennis met een van onze trainers en ervaar je of er een klik is. Wij realiseren ons dat het al moeilijk genoeg is om een bepaald doel te bereiken, zoals fitter worden of afvallen. Tijdens deze kennismaking bespreek je jouw wensen en kan je een goede keus maken. In dit intakegesprek bespreek je tevens eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik. Jouw persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van deze gegevens krijg je een trainingsprogramma voorgesteld.

Bijna overtuigd? Boek gauw een intake!

Intake

We starten altijd met een kennismaking

Hoe werkt een intake?

Tijdens een intake maak je kennis met een van onze trainers en ervaar je of er een klik is. Jouw persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van deze gegevens krijg je een trainingsprogramma voorgesteld.

Bijna overtuigd?

Boek gauw een intake!

Pin It on Pinterest

Share This