HAAL JIJ HET BESTE UIT JEZELF?

SPORT
SPECIFIEK

Haal jij het beste uit jezlf?

SPORTSPECIFIEK TRAINEN

Natuurlijk wil iedereen de beste worden in zijn of haar sport, maar hoe realistisch zijn jouw doelen? Met een sportplan op maat kan jij met onze trainers het beste uit jezelf halen!

VOOR WIE ZIJN DEZE TRAININGEN BEDOELD?

VOOR ELKE SPORTER MET AMBITIES!

Doe je aan voetbal, golf, hardlopen, zwem en fiets je graag of doe je een andere geweldige sport, dan kan je zeker bij ons aan de slag! Verbeter je rompstabiliteit, sprongkracht en uithoudingsvermogen met sportspecifieke trainingen, waarbij je jouw lichaam maximaal voorbereid op het leveren van de beste prestaties.

TRAINING & HERSTEL

Zit je met vragen over je training? Bijvoorbeeld: Welke oefeningen dragen bij aan het verbeteren van mijn prestaties? Welke maatregelen werken blessure preventief en zorgen voor voldoende herstel. Wij helpen je! Samen met onze professionals stel jij een persoonlijk plan op. Dit plan is afgestemd op jouw persoonlijke doel. Wij kijken niet alleen naar je training, maar naar het gehele plaatje!

VOEDING

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon is essentieel om je doel te bereiken! Wil je een persoonlijk voedingsschema en antwoord op al je vragen? Ben jij geinteresseerd om huidige gewoontes te doorbreken en wil je heerlijke nieuwe recepten ontdekken, welke volledig zijn uitgebalanceerd op jouw lichaam, dan is dit je kans! Onze coaches staan voor jou klaar. 

Pin It on Pinterest

×

Hello!

Klik hieronder om een Chatbericht te sturen (of mail naar info@mbepersonaltraining.nl)

×