Trainen waar jij wil

INDOOR
In al onze clubs vind je de nieuwste apparatuur van Matrix en TechnoGym. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte workout! Je kunt je eigen workout doen in de trainingszones, een virtuele les volgen in de GXR zaal of zelfs live groepslessen!

OUTDOOR
Sport je liever buiten of zoek je een  combinatie  van binnen en buiten sporten? Wij maken graag met jou een frisse start in de open lucht!

Rianne

Ik wilde graag leren hardlopen zonder elke keer weer blessures op te lopen. Inmiddels ren ik met gemak 6 kilometer samen met mijn coach Marcel!

Nancy

‘Heb je een pittige stok achter de deur nodig? en geen zin om steeds hetzelfde lesje of trainingsschema af te gaan afdraaien, dan is Personal Training een uitkomst! Inmiddels 19 kilo lichter maar nog veel belangrijker: gezonder, fitter vrolijker en sterker.’

Duo training

Ina:”Vast prik op zaterdag met mijn man Erwin. Inmiddels ruim 20 kilo lichter en nog veel belangrijker: gezonder, fitter vrolijker en sterker.”

Maxime

Mijn doelen, gewichtsverlies en maximaal fit worden zijn onder begeleiding van Personal training zeker bereikt

Francisco

Geweldige trainingen waarbij ik mijzelf tot het hoogst haalbare kan uitdagen. Precies wat ik nodig heb!

Debby

Voor mij is Personal Training een uitkomst! De trainingen zijn gevarieerd, sportspecifiek en uitdagend waardoor ik  nu een stuk sterker ben geworden!

Bootcamp

David

2 x per week een flinke workout heeft ervoor gezorgt dat mijn rugklachten zijn verdwenen en ik met veel energie naar mijn werk ga!

Pin It on Pinterest

×

Hello!

Klik hieronder om een Chatbericht te sturen (of mail naar info@mbepersonaltraining.nl)

×